BETAALBARE OCCASIONS BIJ APK Uden

Bel nu 0413-271919 of 06-51290255 voor meer informatie!

APK Uden voorziet jou van professioneel aangepakte occasions. Alles is door ons gecontroleerd en gereviseerd. APK Uden is de ideale partner bij de keuze voor een nieuwe occasion.

Van de volgende merken hebben wij regelmatig aanbod:
Mercedes-Benz
Volkswagen
Audi
Bentley
BMW
Chevrolet
Fiat
Ford
Meer weten? Neem dan nu contact op via 0413-271919 of 06-51290255 of stuur een bericht naar info@apkuden.nl. Je bent ook altijd welkom op ons adres op de Zadelmakerstraat 6 in Uden.


Jaarlijkse APK

Een APK-keuring voor benzine en voor diesel auto’s €42.50,- Incl BTW

Voor je jaarlijkse APK kom je naar APK Uden. Ben je op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf voor de jaarlijkse APK in Uden? Kom naar APK Uden voor het beste advies. Direct weet je waar je aan toe bent en als er werk aan jouw auto is maken we direct een afspraak. Ook voor de tenaamstelling (op naam zetten) en schorsen van particuliere auto’s kun je bij APK Uden terecht.

APK Uden is erkend door het Kentekenloket. Je kan hier je auto op je naam laten zetten.

Als je auto jaarlijks gekeurd moet worden kies je voor een Algemene Periodieke Keuring, oftewel APK bij APK Uden. Dan weet je meteen waar je aan toe bent. Soms valt het mee, soms zit het tegen, gelukkig helpen onze klantvriendelijke monteurs altijd snel.

Wat houdt een APK precies in?

De overheid heeft de APK, de Algemene Periodieke Keuring, ingevoerd ter controle van de verkeersveiligheid van auto’s. Het is ook bedoeld om te controleren of auto’s voldoen aan de milieunormen en hoe dit geregistreerd staat. De wettelijk verplichte APK is geen vrijkaart voor veiligheid voor het hele jaar, eerder een momentopname. Regelmatig onderhoud door APK Uden is daarom aan te raden.

APK Uden is jouw APK-keurmeester.

APK Uden staat voor een nauwkeurige en betrouwbare service. Wanneer wij jouw auto aan het keuren zijn kan je ter plaatste blijven wachten of later terug komen. Als er iets gedaan moet worden aan jouw auto kan dat direct ingepland worden. Indien je de auto bij ons laat, nemen wij contact met je op om eventuele vervolgstappen in te plannen. Ben je weer toe aan je jaarlijkse APK? Neem contact op met APK Uden via 0413-271919 of 06-51290255 (Paul Wijdeven).

Je bent van harte welkom bij APK Uden. Ons adres is Zadelmakerstraat 6 in Uden.